Tarım projelerini görüştüler

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti. Ankara’da gerçekleşen ziyarette, Gaziantep ve bölgenin tarım projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın görevleri arasında olmamasına rağmen, çiftçilerin sorunlarına yönelik önemli çalışmalar ve tarımsal projelere de ağırlık veren Fatma Şahin alkış topluyor. Şahin, tarım projeleri ile ilgili olarak Ankara’da temaslarda bulundu.

Faruk Çelik’i ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti. Ankara’da gerçekleşen ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan’da katıldı. Görüşmede, Gaziantep ve bölgenin tarım politikaları ele alındı.

Projelerini anlattı

Fatma Şahin, Bakan Çelik’e, belediye başkanlığı görevi boyunca, çiftçilere yönelik yaptıkları projeleri anlattı. Çiftçilere farklı destekler verdiklerini, belediye bünyesinde Tarım Daire Başkanlığı kurduklarını anlatan Şahin, ayrıca yöresel ürünlerin desteklenmesi için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gastronomi kenti Gaziantep’in bu ünvanı koruması için yapılması gerekenleri sıralayan Şahin, Bakan Çelik’ten destek istedi.

Destek sözü

Bakan Faruk Çelik ise, Gaziantep’te yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini belirtti. Çelik, Şanlıurfa-Gaziantep bölgesinin, tarım için elverişli araziler üzerine kurulmuş bir kent olduğunu dile getirerek, ortak projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

19 Oca 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.