Tayyar, Yerlikaya ile vedalaştı

Ak Parti Gaziantep eski Miletvekili Şamil Tayyar, İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Gaziantep Valisi Al...

Ak Parti Gaziantep eski Miletvekili Şamil Tayyar, İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya veda ziyaretinde bulundu. Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından “Gaziantep Valimiz Ali Yerlikaya'yı İstanbul'a uğurluyoruz. Pazartesi işbaşında. Allah yolunu açık etsin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın” paylaşımında bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep’te görev yaptığı süre boyunca Şamil Tayyar ve Rıdvan Fadıloğlu ile uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını, böylesine değerli yöneticilerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, pazartesi günü İstanbul’da mesai yapacak. Haftasonu gaziantep’tebn ayrılacak olan Vali Yerlikaya’ya veda ziyaretleri sürüyor. Ak Parti Gaziantep eski Miletvekili Şamil Tayyar, beraberindeki Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Vali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek vedalaştı. Tayyar, Vali Yerlikaya ile beraber 3 yıl çalıştığını bu 3 yıllık görev süresi boyunca Yerlikaya’nın çok önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Tayyar, Vali Yerlikaya’nın İstanbul’da başarılı olmasını temenni etti.

MEHMET TORUN

31 Eki 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Setdar ariş - Sayın valim allahım seni sevenlerine bagışlasın seni ugurlamayı ellerinden öpmeyi okadar istedimki nasip olmadı birtürlü allahım yar ve yardımcın olsun işin ras gelsin☹

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 00:00