TEDAŞ bakımda

Toroslar EDAŞ Gaziantep’te kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının ağustos ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için 2017 yılının ağustos ayında Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye’de 1869 aydınlatma armatürünün bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, 15 panoyu da elden geçirdi. 92 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim kablosunun bakımının tamamlandığı kentte 7 trafo ve 20 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı.

Toroslar EDAŞ, Ağustos 2017’de yeni yatırımlara da hız verdi. Gaziantep’te 88 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 292 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Ayrıca yeni 72 elektrik panosu ve 18 trafo montajı da tamamlandı.

Toroslar EDAŞ’ın Gaziantep’teki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

21 Eyl 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.