TOBB ve GTB'den gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) işbirliğiyle Gaziantep’te yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

TOBB ve GTB, her yıl Ramazan ayı nedeniyle geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gıda yardımı dağıtımlarını bu senede sürdürdü. İçerisinde muhtelif gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketleri, GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından belirlenen dar gelirli ailelere dağıtıldı.

GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur, GTB Meclis Üyeleri Cesim Arslan, Ali Alagöz ve GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram’ın gözetiminde gerçekleştirilen dağıtımlarda, yardım paketleri GTB görevlileri tarafından hak sahibi ailelerin evlerine teslim edildi.

Yapılan gıda yardımı hakkında açıklamalarda bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, içerisinde şeker, bulgur ve yağ gibi çeşitli kuru gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketlerini TOBB’un destekleriyle her yıl Gaziantep’in çeşitli mahallerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını ifade etti.

Hazırlanan yardım kolilerinin GTB görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildiğini belirten GTB Başkanı Tiryakioğlu, "Mübarek ramazan ayında millet olarak değer verdiğimiz hasletlerimizin en güzel ve en somut örneklerini hep birlikte yaşıyoruz. Bütünleştirici ve birleştirici yönüyle gönüllerde manevi bir haz oluşturan bu mübarek ayda borsa olarak elimizden geldiği kadar şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda TOBB ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında yaklaşık 700 vatandaşımıza temel gıda gereksinimlerini karşılayacak şekilde yardımda bulunduk. Sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesinde yardımlarımızı yıl içerisinde de devam ettirmek için çaba harcıyoruz” diye konuştu.

24 Haz 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - atalardan kalan bi söz var ramazanda sofi baharda hırsız heralde 700 tane zekatlık dağıtarak kendilerini temize çıkaracak sanıyorlar başta ali tabur sonra yanındakiler önce kul hakkını ödeyin bi baharla temizlenmek olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 00:00