Tugay Kaçar Gazişehir'de

TFF 1. Lig'in kinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Gazişehir GFK, Osmanlıspor'da forma giyen Tugay Kaçar'ı transfer etti. Kırmızı-Siyahlı...

TFF 1. Lig'in kinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Gazişehir GFK, Osmanlıspor'da forma giyen Tugay Kaçar'ı transfer etti.

Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel Futbol Takımımız, son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'da forma giyen Tugay Kaçar ile anlaşmaya varmıştır. Sezon sonuna kadar kiralık olarak kulübümüzde forma giyecek olan Tugay Kaçar'a, kulübümüze hoşgeldin diyor, kariyerinde başarılar diliyoruz."

Tugay Kaçar kimdir?

1 Ocak 1994 doğumlu olan Tugay Kaçar futbol hayatına Uşakspor altyapısında başladı. Aslen Uşaklı olan genç oyuncu daha sonra Denizlispor'un altyapısına transfer oldu. Denizlispor'da profesyonel olan Tugay Kaçar; Ofspor, Kızılcabölükspor, Karşıyaka ve Giresunspor formaları da giydi.

1.88 cm boyundaki genç futbolcu stoper ve ön libero mevkilerinde forma giyebiliyor.

Osmanlıspor ile sezonun ilk yarısında 9'u Süper Lig'de dördü de Türkiye Kupası'nda olmak üzere 13 müsabakaya çıkan Tugay, sezonun ikinci yarısında kulübümüzün başarısı için ter dökecek.

15 Oca 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.