TURİSTLERİN GÖZDESİ

Ülkemizin en zengin mutfağı olarak kabul gören Gaziantep mutfağı ile Osmanlı mutfağının olağanüstü lezzetlerini sunan Topkapı Sarayı Restoran, uygun fiyata kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Ülkemizin Ortadoğu’ya açılan kapısı olarak kabul edilen Gaziantep merkezinde yer alan Topkapı Sarayı Restoran, kaliteli servisi ile saray lezzetlerini, Gaziantep ve Halep mutfağının sıra dışı lezzetlerini yerli ve yabancı misafirlerin hizmetine sunuyor.

Canlı ve kozmopolit şehrimizin kalbinde yer alan Topkapı Sarayı, sakin atmosferini ve ihtişamlı görünüşünü adını aldığı Topkapı Sarayı´na borçlu… Topkapı Sarayı Restoran’ın Sahibi Ali Kaplan, Gazianteplilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin lezzet konusunda kısa sürede tercihleri haline geldiklerini söyledi .

DAMAK ZEVKİNİZE HİTAP EDİYOR

Dünyanın en zengin mutfağı olarak kabul görülen Gaziantep mutfağı ile buluşan Topkapı Sarayı Restorant düzenlenen muhteşem açılış töreni ile 2 yıl önce hizmete girdi. Topkapı Sarayı restoran, damak zevkine hitap edebilme adına Değirmiçem Mahallesi’nde görkemli ve adına yakışır bir şekilde hizmet veriyor.

Mehmet Torun

29.05.2015

29 May 2015 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.