Uluslararası el sanatları Sanko Park'ta

Gaziantep’te bir ilk olan Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Günleri, ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Gaziantep’te bir ilk olan Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Günleri, ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Türkiye’nin yanı sıra, değişik ülkelerde çeşitli, sektörlerden firmaların katılacağı etkinlik, 24 Şubat’a kadar Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde her gün 10.00 - 22.00 saatleri arası gezilebilecek.

El sanatları Günleri kapsamında Türkiye’nin yanı sıra Hint El Sanatları, İran Halısı, Senegal Ahşap Sanatları ve onlarca yöresel eserin yer aldığı stant bir arada olacak. Cam, sıcak cam işleme, el yapımı halı, telkâri, ahşap ve hediyelik eşyalar hem sergilenecek hem de satışı yapılacak.

El sanatı ürünlerin ulusal ve uluslararası alandaki bilinirliğini artırmayı, farklı ülkelerin ve bölgelerin kültürlerini tanıtmayı amaçlayan bu etkinlik, Gaziantep’te bir ilk olması açısından da önem taşıyor.

SANKO PARK

Gaziantep’te hizmete girdiği 2009 yılından itibaren bölgenin “yaşam alanı” haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” olan Sanko Park, kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520 metrekare kiralanabilir alanda hizmet sunuyor. Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), Oxxo, Boyner, Network, Kahve Dünyası, Tekzen, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Home, Beymen Club, W Collection, Marks & Spencer, Swarovski, Avva, Jimmy Key, LCW, Media Markt, D&R, Twist, İpekyol, Toyzz Shop, Mango, Koton, Flo, Dominos Pizza, Alaçatı Muhallebicisi gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Sanko Park, sinemaseverleri Avşar Sinemaları’nın 1.144 kişilik 10 salonunda ağırlıyor. Gaziantep'te en büyük oyun alanına sahip olan Play Park 4.270 m² ile Sanko Park’ta çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Gaziantep'in “tam kalbinde” bulunan Sanko Park’a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

16 Şub 2019 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.