Uyuşturucu operasyonu 2 tutuklama

Şahinbey Narkotim Ekipleri başarılı çalışmalarına devam ediyor. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Narkotim ekiplerince eroin maddesi ele geçirildi

Şahinbey Narkotim Ekipleri başarılı çalışmalarına devam ediyor. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Narkotim ekiplerince eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden A.D. ve M.Ç tutuklandı, diğer şüpheliler ise serbest kaldı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Narkotim ekiplerince Kozanlı Mahallesi Kılıçoğlu sokak içerisinde bir ikamet önünde durumundan şüphelenilen M.L. isimli şüpheli şahısın yapılan üst aramasında, 1 adet beyaz kâğıda sarılı vaziyette eroin maddesi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs yapılan sorgusunda, uyuşturucu maddeyi yakalandığı yerdeki ikametten aldığını beyan edince, görevlilerce takibe alınan ikamete bir süre sonra operasyon yapıldı. İkamette yapılan aramalarda, 5 adet satıma hazır vaziyette eroin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili göz altına alınan M.Ç., A.D., A.K., N.K. ve M.L isimli şüpheli şahıslar yasal işlemleri sonrası adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden A.D. ve M.Ç tutuklandı, diğer şüpheliler ise serbest kaldı.

HÜSEYİN TORUN

09 Oca 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.