Vali Gül’den Belediye Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Gaziantep Valisi Davut Gül, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti

Gaziantep Valisi Davut Gül, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ekonomisi, sanayisi, tarihi, turizmi, sosyal ve insan odaklı yürütülen çalışmalarıyla Gaziantep’in birçok şehre örnek teşkil ettiğini belirten Vali Gül, önümüzdeki süreçte de bu çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Şehir hakkında değerlendirmelerde bulunan ziyarette Vali Gül, Gaziantep’in beşeri sermayesi ile huzur ve güven ortamı açısından diğer illerden farklı olduğunu vurgulayarak şehirdeki kardeşlik ve birlikte iş yapma kültürü oldukça kentin büyümeye devam edeceğini dile getirdi.

Ekonomisi, sanayisi, tarihi, turizmi, sosyal ve insan odaklı yürütülen çalışmalarıyla Gaziantep’in birçok şehre örnek teşkil ettiğini belirten Vali Gül, önümüzdeki süreçte de bu çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Gaziantep’in dünyanın ve Türkiye’nin birçok şehrinden daha hızlı geliştiğinin altını çizen Vali Gül, birlikte iş yapma ortamını oluşturarak bu hızlı gelişmeye katkı sunan belediyeler ile tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Gül ve mülki idare amirlerine teşekkür eden belediye başkanları ise insanı merkeze alan hizmetlerle şehrin gelişimi için çalışmalara son hızla devam edeceklerini ifade ettiler.

19 Nis 2019 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.