Vatandaş anlatıyor Fadıloğlu dinliyor

Her gün gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın taleplerini dinleyen, sorunlarına ortak olan ve sorunların çözümü noktasında gayret gösterdiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Her gün gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın taleplerini dinleyen, sorunlarına ortak olan ve sorunların çözümü noktasında gayret gösterdiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Halkın görüş ve taleplerinin kendileri için çok büyük önem taşıdığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu amaçla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde yoğun ilgi görüyor. Esnaf, muhtar ve ev ziyaretleriyle ilçede her gün farklı bir adreste vakit geçiren Başkan Fadıloğlu, vatandaşın ve esnafın yönelttiği tüm soruları yanıtlıyor.

HEDEFİMİZ; HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEKTİR

Ziyaretlerine ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “İmkanalar dahilinde elimizden geldiğince halkımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek ve varsa bir şikayet veya talebi birebir kendisinden dinlemek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Yapılacak hizmetleri halkımızla istişare ederek yapıyoruz. Çünkü halkımızın talep, öneri ve görüşü bizim için çok önemlidir. Amacımız; halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmak için elimizden geleni yapmak. Hedefimiz; halkımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bizim yaptığımız iş, halkımızın emanetini yönetmek. Biz halkımızın kaynaklarını yönetiyoruz. Her mahallemizin farklı ihtiyaçları var, bu ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve milletimizden aldığımız hayır dualarıdır. Derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmektir. Allah, hepimize bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. Bülten

08 Eyl 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.