Yazlık Tişört Modelleri

Havaların ısınması ile birlikte dolaplarda yerini alan tişört modelleri, hem erkeklerin hem de kadınların severek kullandığı parçalardandır. Evde ve d...

Havaların ısınması ile birlikte dolaplarda yerini alan tişört modelleri, hem erkeklerin hem de kadınların severek kullandığı parçalardandır. Evde ve dışarıda rahatlıkla giyebileceğiniz pek çok model mevcuttur. Yazlık modeller, daha ince kumaşlardan ve açık renkler kullanılarak üretiliyor. Her tarza uyum sağlayacak pek çok model mevcuttur. Sizler de tarzınıza en yakışacak ve sizi yansıtacak renk ve modellerden yana seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz düz renk, dilerseniz ise desenli modelleri tercih edebilirsiniz.

Baskılı Tişört Modelleri

Düz renkli tişört modellerinin yanı sıra baskılı modellerde erkeklerin severek kullandığı modeller arasında yer alıyor. Baskılı modeller tüm alt parçalar ile kolaylıkla kombin yapılabilir. Hem günlük hayatta hem de dışarıda herhangi bir aktivite yaparken rahatlıkla giyilebilir. Siyah, kırmızı, gri, lacivert, mavi, turuncu, beyaz gibi renk çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde daha açık renklerden yana tercih edebilirsiniz. Kendinizi gün boyu içinde rahat hissedebileceğiniz pek çok model vardır.

Beyaz Tişört Modelleri

Sıcak yaz günlerinde en fazla tercih edilen tişört rengi beyaz renktir. Düz beyaz ya da üzeri baskılı modeller mevcuttur. V yaka, bisiklet yaka, basic model, yuvarlak yaka, polo yaka gibi modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Fiyat bakımından da oldukça uygun olan tişörtlerden birden fazla satın alabilirsiniz. Tüm modellere https://www.ucla.com.tr/erkek-tisort-modelleri link adresi üzerine tıklayarak göz atabilir ve alabilirsiniz.

27 May 2021 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.