Yeşil-Siyahlı kulüpte başkan yeniden terlemez oldu

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden Memik Terlemez seçildi.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden Memik Terlemez seçildi.

Yeşil-siyahlı kulüpte göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Kulüp Başkanı Memik Terlemez, gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve kulüpte farklı branşlarda görevli antrenörlerle bir araya gelen Başkan Terlemez, yeni süreçte de Gaziantep ve Türk sporuna katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

AMACIMIZ; TOPLUMA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEK

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü çatısı altında yürüttükleri tüm çalışmalarda amaçlarının topluma faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, olağan genel kurul esnasında yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Şahsımı ve yönetim kurulumuzda görev yapacak olan arkadaşlarımı yeniden bu göreve layık gören tüm genel kurul üyelerimize ve kulübümüzün gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, değerli çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde de ilk ve öncelikli hedefimiz topluma faydalı bireyler yetiştirmek olacak. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda Gaziantep ve Türk sporuna katkı sunmaya devam edeceğiz. Şehitkamil Belediyemizin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarıyla bugüne kadar binlerce öğrencimizi lisanslamak suretiyle sportif faaliyetlerle buluşturduk. 2018-2019 sezonu başta olmak üzere bundan sonraki süreçte kulübümüz bünyesinde görev yapacak, formalarımızı terletecek tüm idari kadromuza, teknik adamlarımıza, değerli sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum. Sakatlıklardan, cezalardan uzak, sporun tüm güzellikleriyle fair play çizgisinden hiç uzaklaşmadan yaşanan bir dönem olmasını ümit ediyorum.”

18 Haz 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.