Yıldız, “Bahanemiz yok”

İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkan adayı Meral Yıldız, seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da seçim sonrası programlarını hazırlamaya başladı.

Seçim çalışmalarını yaparken bir takım olumsuzluklarla da mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Yıldız,” Bahanemiz yok, bu seçimi Allah’ın izni ve inayetiyle kazanacağız inşallah” dedi.

Meral Yıldız, yola güçlü bir ekiple çıktıklarını, delege listesini hazırlayan mevcut ilçe başkanına karşı seçim kazanabilmek için daha çok çalışmaları gerektiğinin farkında olduklarını dile getirerek,” Çalışmalarımız devam ederken bir takım olumsuz şartlar var ancak bunu şu aşamada dile getirmemiz uygun olmaz. Bahanemiz yok, bu seçimi Allah’ın izni ve inayetiyle kazanacağız inşallah” diye konuştu.

Delegelerle yaptıkları görüşmelerde geleceğe dönük projelerini anlattıklarını ve böylece seçim sonrasına da hazırlandıklarını ifade eden Yıldız,” Biz diğer taraftan seçim sonrasına da hazırlanıyoruz. İlk andan itibaren yapacağımız işlerin programını çıkartıyoruz. Kendi içimizde eleştirdiğimiz konular var. Bir süredir Gaziantep siyasetinde aktif olmadığımızı düşünüyoruz. Etkin bir siyaset öncesi kuvvetli bir teşkilat yapısına ihtiyacımız olacak. Hemen hemen bütün Mahallelerde temsilcilerimiz var. Olmayanları tespit ederek bu alanları öncelikle doldurmamız gerekiyor. Mahallelerdeki üyelerimizin seçimiyle temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Mahallenin diğer üyelerini mahalle meclisi olarak belirleyeceğiz. Mahalle meclisleri mahallede yaşanan problemleri tespit edecek, bizde mahalle temsilcisinden belli aralıklarda bu problemleri raporlanmasını ve varsa çözüm önerileri ile birlikte İlçe başkanlığımıza sunmalarını talep edeceğiz. Bu yapıyı hakkıyla işletirsek yerel seçimlere gayet hazırlıklı girmiş olacağız, dersine iyi çalışmış bir öğrenci edasıyla seçimlere gireceğiz. Yerelde ki problemlere eğilmiş bir partinin Genel seçimlerde başarısız olacağına inanmıyorum. Mahalle temsilcileri mahallelerde bizim gözümüz kulağımız olacak. Ayrıca, yerel seçimlerde muhtar adaylarının etkisini küçümsememek lazım. Mahalle temsilcilerimizi Muhtar adayı olmaları için teşvik edeceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti olarak katıldıkları seçimlerdeki eksikleri iyi bildiklerini ve bu eksiklerin çözümü noktasında projelerinin de hazır olduğunu sözlerine ekleyen Meral Yıldız,” Köy köy mahalle mahalle gezeceğiz. Üye kayıtlarına yoğunluk vereceğiz. Katıldığımız seçimlerdeki eksikliklerimizi biliyoruz. Bizzat konuya vakıfım bu eksiklikleri mazeret olmaktan çıkartacağız. Demokrasiyi öncelikle kendi içimizde sindireceğiz. Bir alanda ihtiyaç varsa iki kişide olsa seçimle belirleyeceğiz. Tüm partililerimiz lütfen tüm bu süreçlerin takipçisi olsun. Hesap sorsun. Partimizdeki en büyük makam gönüllülük makamıdır” dedi. BÜLTEN

29 Oca 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.