Yılın fotoğrafı için oy kullandılar

aziantep'te belediye temizlik görevlileri beğendikleri fotoğraflar için oy kullandı

Gaziantep'te belediye temizlik görevlileri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan temizlik görevlileri, AA foto muhabirleri tarafından yurt içinde ve yurt dışında çekilen fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı.

Temizlik görevlisi Tevfik Ertem, Haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Seçim zaferi", Yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi" ile Spor kategorisinde Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Ertem, fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirterek, "Hayatımda ilk defa böyle bir oylama katılıyorum. Cumhurbaşkanımız da bu oylamalara katılıyor, ben de katılıyorum. Bu benim için büyük mutluluktur. Onlar bize hizmet ediyor, biz de onlara hizmet ediyoruz." dedi.

Yaşar Şahin de Haber kategorisinde Halil Fidan'ın "Türk bayrağı Afrin'de", Yaşam kategorisinde Burak Milli'nin "Dolunay ve yerli İHA", Spor kategorisinde ise Berk Özkan'ın "Çizgide müdahale" fotoğrafı için oy kullandı.

Fotoğraflardan çok etkilendiğini ifade eden Şahin, Afrin'de Türk bayrağını görünce çok duygulandığını aktararak, "Türk bayrağının Afrin'de dalgalanması gerçekten gurur ve onur verici bir tablodur. Diğer fotoğraflar da güzel ama bu fotoğrafa bakınca tüylerim diken diken oldu. Hele ki o bayrak başka ülkede dalgalandığı zaman insan daha çok gururlanıyor." diye konuştu.

Ali Yolcu da Haber kategorisinde Halil Fidan'ın "Türk Bayrağı Afrin'de", Yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da Dolunay", Spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Ata sporu" fotoğrafına oy verdi.

Yolcu, fotoğrafların hepsinin birbirinden değerli olduğunu, seçim yapmakta zorlandığını ancak Türk bayrağını görünce heyecanlandığını dile getirdi.

10 Ara 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.