Yılmaz Erzin Belediyespor’da

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Fatih Yılmaz getirildi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Fatih Yılmaz getirildi.

Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantep doğumlu 53 yaşındaki Mehmet Fatih Yılmaz, geçmiş yıllarda da Erzin Belediyespor'u çalıştırmıştı.

Baykan Ergören, yaşadıkları tüm zorluk ve imkansızlıklara rağmen yeni sezona hazırlanacaklarını belirterek, "İlk etapta Teknik Direktör Fatih Yılmaz ile anlaştıktan sonra hocamızın ve yönetimin çalışmaları ile oluşturduğumuz 25 futbolcu ile bugün İçmeler Belediye Tesislerinde akşam yemeğinde toplanarak sezonu açacağız. Yaşadığımız sıkıntılı günlerde, ilçemizin bölgemizin değerli iş adamlarının gösterecekleri ilgi ve destekle, her zaman bizlerin heyecanını canlı tutan muhteşem taraftarımızın hiç kaybetmediği inancıyla tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca en sıkıntılı dönemimizde yine verdiği destekle kulübümüze can suyu veren Belediye Başkanımız Kasım Şimşek’e teşekkür ederiz" dedi.

19 Tem 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.