Yollar bir an önce yapılmalı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Oğuzeli- Karkamış ilçeleri arasındaki yollarını Meclis gündemine taşıdı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Oğuzeli- Karkamış ilçeleri arasındaki yollarını Meclis gündemine taşıdı. Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada yolların bozukluğu sebebiyle bölge halkının sıkıntı yaşadığını ifade ederken, yetkilileri göreve çağırdı.

HAVA ŞARTLARI DAHA FAZLA KÖTÜLEŞMEDEN YOLLAR YAPILMALI!

Kaplan, “Gaziantep’in Karkamış – Oğuzeli ilçeleri arasındaki yolun dar ve asfaltlamanın sağlıksız olması, bölge halkı için büyük problem arz etmektedir. Yazır ve Elifoğlu köyleri arasındaki yol da aynı şekilde dar ve bozuktur. İslahiye’nin Yeniceli, Karacaören, Burunsuzlar, Alaca köy yolları da hem çok bozuk hem de çok dar. Vatandaşlarımız köylerinden İslahiye’ye giderken zorluk çekmektedir. Kış gelmeden, hava şartları kötüleşmeden, vatandaşlarımızın sağlıklı ulaşım sağlayabilmeleri için, bahsi geçen yolların ivedilikle düzeltilmesi ve genişletilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması gerekmektedir. Bölge halkı adına buradan yetkilileri göreve davet ediyorum” diye ifade etti. Bülten

19 Kas 2019 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.