Bu zeminde zor!

Dün ilk kez Gazişehir Gaziantep'in bir lig maçını izleme fırsatı bulduk. Evinde kazanamayan bir Gazişehir Gaziantep vardı ve maça bu baskı altında çıktı. Hedef evinde ilk galibiyeti almak ve zirve takibini sürdürmekti.

Maç bu düşünce ile başladı. Ama maçla ilgili yorum yapmadan önce sahanın zemininde bahsetmek gerekiyor. Çünkü bu sahada maç kazanmak çok zor ve dün akşamda böyle oldu. Gazişehir Gaziantep, top oynamak istiyor, pas yapmak istiyor ve organize bir şekilde atak geliştirmek istiyorlar ancak bir türlü bunu gerçekleştiremiyorlar.

Tabii takımın hala birbirini tanıma anlamında da uyum sorunları yaşadığını da gördüm.

Çünkü saha içinde gerek iletişimsizlik ve çok pas hataları yaşandı.

İlk yarıda açıkcası keyifsiz bir futbol vardı.

İkinci yarıda ise teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın yerinde hamleleriyle takımın daha etkili oynamaya başladığını söyleyebilirim. Özellikle Oğulcan'ın sağ kanattan bindirmeleri tribünleri de heyecanlandırdı.

Tabii tam maç bitti, iç sahara galibiyet hasreti yine devam edecek derken uzatmanın son dakikalarında Kubilay Aktaş önüne düşen topu iyi değerlendirdi ve takımının galibiyetinde rol oynadı.

İlk maçta galibiyetle tanışmak benim açımdan da güzel oldu. İnşallah bu çıkış devam eder ve şampiyonluk yolunda hedeflerine ulaşırlar. Kırmızı-Siyahlı takımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum..

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Eyup Özkan - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.