Devamı gelmeli

Bu kez Osmanlıspor maçı için Ankara'daydık. Oldukça önemli bir maçtı, bunu hepimiz biliyoruz. Alınacak bir kötü sonuç herşeyi alt üst edecek, hedeften takımı iyice uzaklaştıracaktı.

Gazişehir Gaziantep'in açıkcası kaybedecek çok şeyi kalmadı. Bu haftaya kadar fazlasıyla kaybetmişti.

Ve artık kazanma ve seri galibiyetler zamanıydı. Osmanlıspor maçı yeniden çıkış açısından çok önemliydi.

Rakip güçlü ve son haftaların istikrarlı takımı, tabi Gazişehir Gaziantep'İn ondan geri kalır bir yanı yok hatta fazlalığı vardır.

Maça dönecek olursak iyi başladık, daha baskılı, istekli ve galibiyeti isteyen taraftık. Bu maçta geldiği haftalarda beklentilerden uzak kalan Oğuz Ceylan'ı çok beğendim. Çokta güzel asist yaparak galibiyette en büyük pay sahibi oldu. Aylar sonra yeniden formasını alan Mehmet Erdem ise görevini kusursuz yaptı, kademelere hep zamanında girerek rakibin ataklarını kesti. İgor'u da unutmamak lazım, iyi bir maç çıkardı.

Takım genel anlamda iyiydi ama bu oyunun daha üstüne çıkmak ve bu galibiyetlerinde devamı gelmeli.

Hedef 10'da 10 olsun. Maçtan sonra da böyle bir twet atmıştım. BU zor olabilir ama imkansız değil.

Çünkü gerçekten bu kadronun bunu yapacak gücü var. Yeter ki sahada savaşsınlar, istesinler.

Eğer 10'da 10 yapılırsa belli mi olur belkide sürpriz yaparız.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Eyup Özkan - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.