Vali Gül, Gaziantep için şans…

Gaziantep Valisi geçtiğimiz haftalarda alınan kararname ile değişti. Eski valimiz İstanbul valisi olurken kendisini 3-4 ay önce yakınan tanıma şansına nahil olduğum ve o zaman sıcaklık duyduğum yeni valimiz ise Davut Gül, oldu. Buda kaderin ayrı bir cilvesi olsa gerek. Sivas Şarkışla’da şehit cenazesinde yarım saat bir zaman diliminde gördüğüm ve mütevazi tavırlarıyla kalbimde yer edinen vali Davut Gül, şehrimize vali oldu.

İlk kez karşılaştığı takımımızla yakından ilgilendi, ayağa kalktı ve hepimizle tek, tek tokalaşarak yolcu etti. Zaten burada ne kadar halkın valisi olduğunu belli etmişti. Allahta şahittir ki keşke ilimizin valisi olsa içimden geçirdim.

Dua kabul olmuş olmalı ki vali olarak şehrimize geldi. Vali olarak atandığı gün sabah haberi ilk aldığımda şaka zannettim ama daha sonra gerçek olduğunu öğrenince mutlu olduğumu ifade etmek isterim.

Neden bu kadar mutlu oldun ki, ne kadar tanıyorsun?

Çok uzun yorum yapmaya gerek yok. Bir söz vardır, “yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Sayın valimizin Sivas’ta yaptıkları ortada. Özellikle spor alanındaki katkısı ön planda. Bugün Sivasspor’un ayakta durmasındaki arkasındaki güç vali Davut Gül’dür..

Yani diyeceğim şu ki ben spor penceresinden baktığımda Gaziantep çok önemli bir valiye sahip oldu. Burada sadece profesyonel takımlar değil, tüm spor branşları yeni valiyle birlikte önemli bir fırsat elde edecekler.

Yeter ki vali beyin karşısına doğru projelerle çıkın. Gaziantep, spor’da yeniden çağ atlamak istiyorsa vali Davut Gül’ü iyi değerlendirmelidir..

Bir çok valiyi yakınan tanıma şansına sahip oldum. Kalbimde bir çok valimizin yeri farklıdır, sizlerde bilirsiniz ki düğünümde şahidim olan Süleyman Kamçı’nın ise bende ayrı bir yeri vardır. Gaziantep sporuna bulunduğu katkı kesinlikle göz ardı edilemez ve önemli izler bırakarak gitti.

İnşallah kısa zamanda yeni valimizle tanışma fırsatı bulur ve Gaziantep sporu için bizimde bir katkımız olursa ne mutlu bize..

Her şey Gaziantep için…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Eyup Özkan - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.