GTO’dan Ankara çıkarması

GTO heyeti Gaziantep’in sorunlarına çözüm aramak için Ankara'ya gitti

GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı'ndan oluşan heyet reel sektörün sorunlarına çözüm aramak için Ankara'ya gitti. İki günlük program kapsamında Bakanlıklar, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Bürokratlar başta olmak üzere kentin ve sektörlerin sorunlarını anlatmak üzere Ankara’ya giden heyet, 41 Meslek Komitesi tarafından hazırlanan raporları, ilgililere sunacak.

İLK ZİYARET BAKAN YARDIMCISI TANCAN’A

Gaziantep Ticaret Odası (GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı’ndan oluşan heyetin ilk durağı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan oldu. Bakan Yardımcısı Tancan’ı 2.'si düzenlenecek Güneydoğu Enerji Forumu'na davet eden heyet, enerji altyapısı üzerine görüş alışverişinde bulundu.

“ENGELLERİ AŞMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ankara’da yapılan görüşmelere ilişkin Gaziantep Ticaret Odası Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “ Gaziantep’in başarıları nasıl daha ileriye taşırız, nasıl sürdürülebilir kılarız? Bu başarı yolculuğunda önümüze çıkan engelleri nasıl aşarız diye çalışıyoruz. Üretim ve ihracatta gösterdiğimiz yüksek performansın esnafımıza, turizmcimize, gastronomi işletmelerimize yansıması ne düzeyde oluyor? Başarılarımıza bu açıdan bakıp değerlendirmeyi doğru buluyoruz.”

KAPSAMLI RAPOR HAZIRLANDI

Açıklamada, “Hedefimiz, hep birlikte sürdürülebilir başarı hikâyeleri yazmak. Bunun için Gaziantep Ticaret Odası 30 bine yakın üyemizi temsil eden 41 Meslek Komitesinden gelen değerlendirmeler neticesinde sektör sektör sorun tespitlerini ve çözüm önerilerini belirleyerek kapsamlı bir rapor hazırladık. Hazırladığımız bu kapsamlı bu raporu Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Ankara’ya taşıyoruz. 18-19 Şubat tarihlerini kapsayan Ankara ziyareti kapsamında Bakanlarımızla, bakan yardımcılarımızla, milletvekillerimizle, bürokratlarımızla bir dizi toplantı gerçekleştireceğiz.”

18 Şub 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.