Ak Parti’den Kılıçdaroğlu’na tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep ziyareti esnasında “Gaziantep'in çarşılarında halkımızla birlikteyim.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu Belediye Başkanları Çalıştay’ına katılmak üzere Gaziantep’e geldi. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, çarşı bölgesinde esnaf ile buluştu. Buluşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Gaziantep'in çarşılarında halkımızla birlikteyim. Esnaf, bu aralar iktidardan kimseyi buralarda göremediğini söylüyor. Saraylardan, saltanattan vakit kalmıyor herhalde halka” dedi.

“SON SEÇİMDE CESARET EDEMEYİP GAZİANTEP’İ İYİ PARTİ’YE BIRAKTINIZ”

Sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu’na yanıt veren AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, “Son seçimde cesaret edemeyip ittifakta Gaziantep’i İyi Parti’ye bıraktınız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı bile çıkaramadınız. Şaka gibisin biliyorum ama yine de tavsiyem olsun; Burdan size ekmek çıkmaz ama gayret edin ders çıkarırsınız” ifadelerini kullandı.

“BU ESNAF SİZİ DE BİZİ DE İYİ BİLİYOR”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, “Kılıçdaroğlu şehrimizin değerli esnafından itibar göremeyince yine yalana, algıya sarılmış. Teşkilatlarımızın tüm kademeleri, bu şehrin çarşılarını, sokaklarını ve esnafını ismen bilir, siz merak etmeyin. Bu esnaf sizi de bizi de çok iyi biliyor” ifadelerine yer verdi.

“SİZ GAZİANTEP’TE YALNIZCA MİSAFİRSİNİZ”

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Bay Kılıçdaroğlu, Bir Gaziantep sözü der ki; “Yemeni ile yürüdün de haphapla kaçman mı kaldı?” Aşağıdaki tweetinizin ilk karesindeki yemenici esnafımızın bakışı ve tavrı sizi yalanlıyor. Unutmayın! Gaziantep’te sadece bir misafirsiniz” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEHİR YALNIZ DEĞİLDİR”

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Türkiye’nin gururu Gazi şehrimiz ihracatta 5.sırada rekorlar kırıyorsa üretimini ve istihdamını artırıyorsa esnafı sanayicisi ve tüccarı ile ülkesinin ekonomik kalkınma sürecine en fazla katkı koyan şehir ise bu şehir yalnız değildir! Biz varız biz buradayız ve hep yanlarındayız” dedi.

“HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, “Bay Kılıçdaroğlu, AK Parti Gaziantep teşkilatı olarak bizler her zaman halkımızın yanındayız. Düğünde cenazede, sevinçte ve hüzünde her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Sizlerin de kimlerin yanında olduğunu, kimlerden talimat aldığınızı halkımız çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

“İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ALGI”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Bay Kılıçdaroğlu, Biz Gaziantep’te doğduk.Gaziantep’te yaşıyoruz.Haftanın 4 günü Gaziantep’teyiz.

Zahmet edip sosyal medya hesaplarına baksaydınız yazdıklarınıza utanırdınız. Biz şehrimizi santim santim geziyoruz. Sizin gibi 3-4 yere uğrayıp yorum yapmıyoruz.İşiniz gücünüz algı” dedi.

“AK PARTİ SAHADA”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Gaziantep Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Teşkilatlarının ne kadar sahada olmasını görmek istiyorsan sadece sosyal medya hesaplarına bak. Söylemleriniz Kırıkhan’da ki CHP’li trol gibi tiyatro artistliği... Gecekondu ya dönüştürdüğünüz şehrin modernleşmesi sizi etkilemiş” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜL BAĞI KURUYORUZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, “Sayın Kılıçdaroğlu; Bizler iyi günde de kötü günde de Gazi şehrimizin aziz milleti ile her daim birlikteyiz. Siz turist gibi gelip gezdiğiniz için şehirden bihabersiniz. Bizler sizler gibi göstermelik ziyaretler yapmıyor milletimizle gönülden gönüle bağ kuruyoruz” dedi.

“MİLLETİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, “Bay Kılıçdaroğlu, AK Parti Gaziantep İl İlçe Teşkilatları gençlik ve kadın kolları Bakanları, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile her zaman milletinin yanında. Misafirsiniz ne de olsa, yanlış bilgilendirilmenize ya da kebabın, baklavanın hoş etkisinde olmanıza verelim” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZIN HEP YANINDAYIZ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’de Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Uzer, ‘ AK Parti Gaziantep teşkilatı olarak bizler her zaman halkımızın yanındayız. Düğünde cenazede, sevinçte ve hüzünde her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Sizlerin de kimlerin yanında olduğunu, kimlerden talimat aldığınızı halkımız çok iyi biliyor” dedi. MEHMET TORUN

20 Haz 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.