Baba-Oğul galibiyet sevinci

Gaziantep Futbol Kulübü'nün önceki gün Konyaspor karşısında aldığı galibiyet baba ve oğulunda yüzünü güldürdü.

Gaziantep Basketbol Başkanı Cengiz Şimşek ve Gaziantep FK mali işler sorumlusu oğlu Mehmet Ali Şimşek ile birlikte maçı takip ederken kırmızı-siyahlı takımın aldığı galibiyet yüzlerini güldürdü.

Özellikle basketbol takımının elde ettiği başarılarda pay sahibi olan başkan Cengiz Şimşek, önceki Gaziantep stadyumunda oynanan maçı oğlu Mehmet Ali birlikte izlerken futbol takımının da aldığı galibiyet sonrası bir hayli mutlu olduğu gözlendi. Yaptığı fedakarlık ve desteklerle dikkat çeken Şimşek ailesinin spora desteği büyük alkış alıyor. Eyup Özkan

29 Kas 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.