Başkan Fadıloğlu kurban kesim yerlerini ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşl...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşla hem bayramlaşan hem de kolaylık dileyen Başkan Fadıloğlu, “Amacımız, nitelikli hizmet verebilmek. Gezmiş olduğumuz noktalarda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her bayram olduğu gibi bu bayram da kurban kesim alanlarını ziyaret etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı için ilçe sınırları içerisinde belirlenen kurban kesim yerlerini; Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Mehmet Ali Korkmaz, Serkan Özatıcı ve birim müdürleriyle birlikte gezdi. Kurban kesen vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti, bayramlaştı ve kolaylık diledi.

Kurban kesimi esnasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, kurban kesim yerlerinde sağlanan imkanlar ve verilen hizmet dolayısıyla Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ GÖRMEK BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ

Gerçekleştirdiği ziyarette açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Öncelikle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Allah, tüm hemşehrilerimizin kesilen kurbanlarını, hayırları kabul etsin. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte 13 noktada kesim konusunda hizmet veriyoruz. Bu 13 noktanın 7 noktasında küçükbaş-büyükbaş, 6 noktada da yalnızca küçükbaş kesim hizmeti veriyoruz. Amacımız, nitelikli hizmet verebilmek. Gezmiş olduğumuz noktalarda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Özellikle bu sıcak havalarda koku sıkıntısını, kurbanlıklardan arta kalan pislikleri ortadan kaldırmak adına arkadaşlarımız çok seri şekilde hizmet veriyorlar. Mevcut çelik çatılı pazar yerlerimizin altında kurbana yönelik yapılmış kanallarımız, hazırlığımız var. Özellikle pis suyun tahliye edilmesiyle ilgili olarak, yine hayvan artıklarının bertaraf edilmesi için pazar yerlerimizde özel ekibimiz var. Göreve geldiğimiz andan itibaren her sene hizmet kalitemizi arttırarak bu noktaya geldik. Ben, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da pandemi sürecinde mümkün olduğu kadar maske, mesafe ve hijyene dikkat etmelerini, özellikle bu sıcak havada etleri koruma noktasında kurallara riayet etmelerini rica ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tekrar yürekten kutluyorum.”

20 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.