Basketbol'da seçmeler başlıyor

Empera Halı Gaziantep Basketbol geleceğin yıldızlarını seçiyor...

19 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan seçmeler 26 Haziran tarihine kadar 2004 ve 2011 doğumlu basketbolcu adaylarını Şahinbey Spor Salonu’nda tecrübeli antrenörler eşliğinde keşfedecek olan kırmızı siyahlılar tüm hazırlıklarını tamamladı. Salona sadece basketbolcu adaylarını alacaklarını duyuran Gaziantep Basketbol çocukların velilerinin salona alınmayacağı bildirildi. Yeni yıldızlarını seçecek olan kırmızı-siyahlılar beğendikleri isimleri kulubün altyapısına dahil edecekler... Spor Merkezi

15 Haz 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.