Belediye başkanı, polis ve çocuklar kar topu oynadı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, polis ve çocuklarla kar topu oynayarak, karın tadını çıkardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentte son günlerde etkili olan sağanak ve yağmur dün gece yerini kar yağışına bıraktı.

Yağışlarla beyaza bürünen kentte karla mücadele ekiplerini saha çalışmaları inceleyen Şahin, Şehitkamil ilçesindeki Celal Doğan Parkı'nda kar topu oynayan çocuk ve polislerle bir araya geldi.

Buradaki çocuklarla bir süre sohbet eden Şahin, daha sonra parktaki polis ve çocuklarla kar topu savaşı yaparak, karın tadını çıkardı. Şahin, polis ve çocuklar bu süreçte eğlenceli dakikalar yaşadı.AA

19 Oca 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.