Cinayet gibi

Gaziantep’te Olimpik Havuzu‘nun önünde meydana gelen olay ‘’Kaza Değil Cinayet ‘’ yorumlarıma neden oldu.

Aracıyla giderken aniden duran ve geri giderek arkadan gelen 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç’a çarpan araç sürücüsü Ahmet Alagöz tutuklandı.Trafik magandasının çarptığı Dalkılıç yaşam mücadelesi veriyor. Olay ile ilgili farklı iddialarda dillendiriliyor. PUSULA’ya konuşan talihsiz çocuğun babası Prof.Dr Bestami Dalkılıç ” kaza herzaman olabilir ancak oğluma vurankişi neden bırakıp kaçtı anlayamadım, olayın aydınlanmasını istiyorum” dedi.

Gaziantep’te Osmangazi Mahallesi Olimpik Yüzme Havuzu’nun önünde meydana gelen olayda lüks bir jipin yolda aniden durup geri geri giderek bisikletli bir çocuğu ezmesi şoketkisi yarattı

Edinilen bilgiye göre güvenlik kamerasın yansıyan görüntülerde 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 18:05 sıralarında Osmangazi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Vehbi Dinçerler Caddesi’nin kesişimindi 34 BDR 422 plakalı volvo araç yolda bir anda durdu. Aniden geri geri gitmeye başlayan araç bisikleti ile giden 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç’a çarptı. Çarpmanın şiddeti ile Dalkılıç yere düştü ve ezilme tehlikesi yaşadı.

Otomobil sahibi Ahmet Alagöz kazanın ardından hızla olay yerinden uzaklaşırken çevreden yetişenler Emre Dalkılıç’ı Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdılar. Kafasından aldığı darbe nedeniyle ağır yaralanan küçük Emre’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Sosyal medyada büyük tepki çeken ve ‘Kaza Değil Cinayet’ yorumlarına neden olan olayın ardın dan araç sürücüsü Ahmet Alagöz polis merkezine giderek teslim oldu. Yapılan işlem sonucu Alagöz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PROF. DALKILIÇ’IN OĞLU

Trafik magandasının kurbanı olan Emre Dalkılıç’ın beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda uyutulduğu öğrenilirken kafatasında kırık oluştuğu ifade edildi. Talihsiz çocuğun Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bölümünden Prof. Dr. Bestami Dalkılıç’ın oğlu olduğu ve durumun ciddiyetin koruduğu belirtildi.

FARKLI İDDİALAR

Olayın ardından sosyal medyada kazaya neden olan kişi ile teslim olan kişinin aynı olmadığı yönünde iddialar ortaya atılırken Gaziantep polisinin bu iddialarla ile ilgili olarak HTS kayıtlarının da incelendiği geniş bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.

BABA DALKILIÇ PUSULA'YA KONUŞTU

Olayın ardından Pusula’ya konuşan Profösör Dalkılıç “ Oğlum bisikletle giderken kaza geçiriyor ve sürükleniyor. Vücudu’nun hiçbir yerinde sıkıntı yok, ancak kafa tasında 2 kırık var. Hastameye entübe olarak getiriliyor, sağolsun doktorların müdahalesi ile durumu ilk geldiğine göre şu anda daha iyi ancak doktorlar halen hayati tehlikesinin devam ettiğini söylüyorlar .

VETERİNER HEKİM OLMASA

Olayın ardından oradan geçen bir veteriner hekim çocuğuma hemen müdehale ediyor. Bize söylendiğine göre Emre’nin dili kaçmış ve dişi kilitlenmiş. Doktor arkadaş kaışık ile dişini açıp Emre’yi hayata döndürüyor, o doktorun o an oradan geçmesi Emreyi kurtarıyor.

KAZA OLABİLİR AMA...

Kaza elbette olabilir ancak benim anlayamadığım kazayı yapan sürücünün hemen oradan kaçması. Emre’ye hızla çarpıyor sürüklüyor ve kaçıyor. Bu hangi insanlığa sığar, ya orada kimse olmasaydı oğlumu ölüme mi terk edecekti? Olayın her yönü ile aydınlanmasını istiyoruz. Aracı sürenin bayan olduğunu söyleyenler de oldu, yaşlı olduğunu söyleyenler de oldu. Şu anda bir kişi ceza evinde. HTS kayıtları ve araçtaki izler üzerinden Polis kazaya neden olan kişinin tespit edilebileceğini söyledi. Benim tahminime göre kazaya neden olan kişi şu anda ceza evinde olan kişi. o da geçen hafta evlenmiş, şua anda tek isteğimiz oğlumuzun sağlığına kavuşması dedi.

05 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.