Flaş gelişme... İbrahimli'de lüks otomobilleri kundaklayan kişi yakalandı

Gaziantep'te park halindeki 3 lüks otomobili kundaklayarak, bir iş yerini kurşunlayan zanlı tutuklandı. Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi 55. Soka...

Gaziantep'te park halindeki 3 lüks otomobili kundaklayarak, bir iş yerini kurşunlayan zanlı tutuklandı.

Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi 55. Sokak'ta park halindeki bir otomobil 20 Aralık 2021 gecesi tarihinde kundaklanmıştı. Yangın, otomobilin yanındaki iki araca da sıçrayınca 3 araç kül olmuştu.

Günlerdir olayla ilgili titiz bir çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kundakçıya ulaştı ve gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan şüpheli araç yakmak ve iş yeri kurşunlamak iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

09 Oca 2022 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mahmut göksu - ismi cismi yok mu suçluların tweet atsa adını bilirz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ocak 00:00