Gaziantep FK'da Robin hamlesi

Transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor ile yollarını ayıran Robin Yalçın'ı bitirmeye çalışıyor.

Sivasspor ile yollarını ayırmasıyla birlikte Gaziantep Futbol Kubübü'nün görüşme gerçekleştirdiği Robin Yalçın'ın kısa sürede sözleşme imzalayacağı ve takıma katılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Görüşmelerde son aşamaya gelirken Robin Yalçın ile anlaşma sağlayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Robin Yalçın ile her konuda anlaşmanın yapıldığı ve önümüzdeki günlerde bu futbolcunun imza atarak Avusturya kampına dahil olacağı kaydedildi. Spor Merkezi

19 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.