KORONA DÜZENBAZI!

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Türkiye’de salgının yanı sıra bir de fırsatçılarla ve sahtekarlarla mücadele etmeye başladı.

Gaziantep'te sahte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ilacı satmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.

Çin'den dünyaya yayılan ölümcül korona virüsü (Kovid 19) salgını ölümlere sebep olmaya devam ederken fırsatçılar da insanların ölüm korkusundan faydalanarak insanları dolandırmanın her yolunu deniyorlar. Sahte korona virüsü ilacı ve testleri satan dolandırıcılar da giderek artmaya başladı.

Sahte Kovid-19 ilacı satmaya çalışan zanlı yakalandı. Gaziantep'te sahte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ilacı satmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, İ.T'nin otomobilinde sahte Kovid-19 ilacı satacağı bilgisine ulaştı. Serince Mahallesi'nde oluşturulan kontrol noktasında ekiplerin "dur" ikazına uymayan zanlı otomobille kaçtı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Otomobildeki aramada, 3 kutu sahte Kovid-19 ilacı ele geçirildi.

Gaziantep’te Sahte Kovid-19 ilacı satmaya çalışan zanlı kıskıvrak yakalandı. Pandemi döneminde bir çok fırsatçılık meydana gelirken, son yapılan operasyonda Sahte Kovid-19 ilacı ele geçirilmesi bu kadarın da pes dedirtti.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri daha önce sahte korona aşısı, sahte korona test sonucu, sahte dezenfektan, sahte temizlik malzemelerinin operasyonundan sonra bu defa da sahte yeni tip koronavirüs ilacı operasyonu yaptı.Halkın korona virüsü ile ilgili yaşadığı endişeleri fırsata çevirmek isteyen bazı kişilerin dezenfeksiyon hizmeti adı altında özel kıyafetlerle evlerine girdikleri kişilerin paralarını ve değerli eşyalarını çalmasından sonra sahte korona ilacı satışı gündeme bomba gibi düştü. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, İ.T'nin otomobilinde sahte Kovid-19 ilacı satacağı bilgisine ulaştı. Serince Mahallesi'nde oluşturulan kontrol noktasında ekiplerin "dur" ikazına uymayan zanlı otomobille kaçtı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Otomobildeki aramada, 3 kutu sahte Kovid-19 ilacı ele geçirildi.

MEHMET TORUN

10 Oca 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.