Kubba'dan Kurban Bayramı mesajı

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Genel Koordinatör Kubba yaptığı açıklamada: ‘’ Bayramlar bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Dini Bayramlar sevginin, barışın, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Pandeminin etkilerinin hala devam ettiği bugünlerde, yine bir bayrama daha beraber kavuşmanın ve tekrar kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar özlemlerin giderildiği, hastaların unutulmadığı, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı bir gündür. Kurban Bayramı’nda bu bilinç ile kalplere dokunmak, yüzleri güldürmek için çaba göstermek büyük önem arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki; gelenek ve göreneklerimizin bir sonraki nesillere aktarılmasında önemli bir rol üstlenen bu kutsal günlerde bayramlarımızı yaşamak kadar yaşatmak da hepimizin görevidir. Sağlık çalışanlarımıza her zamankinden daha gereksinim duyduğumuz bu dönemlerde, Temizlik-Maske-Mesafe kurallarına özen gösterilmesine özellikle vurgu yapmak istiyorum. Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam dünyasına ve aziz milletimize; sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum.’’ dedi.

19 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.