Kulüpten taraftara kolaylık

Gaziantep FK, yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi taraftarlar için test ve aşı merkezi kurarak kolaylık sağlayacak.

Süper Ligdeki ekibimiz Gaziantep FK, yarınBeşiktaş'ı konuk edeceği 2. hafta maçı öncesi taraftarları için test ve aşı merkezi kuracağını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, maçları takip etmek isteyen taraftarlara, Türkiye Futbol Federasyonunun aşı kartı uygulaması hatırlatıldı.

10.00-15.00 ARASI YAPILACAK

Taraftarların aşılarını hastanelerde olduğu gibi ücretsiz bir şekilde olabilecekleri merkezin yarın Kalyon Stadı'nda kurulacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Beşiktaş maçı öncesi ikinci doz aşısının üzerinden 14 gün geçmemiş taraftarlarımız, PCR test sonuçları ile karşılaşmaya girebilecektir. Gaziantep Kalyon Stadı'nda 20 Ağustos Cuma saat 10.00 ile 15.00 arasında kulübümüzce ücretsiz PCR test ve aşı merkezi kurulacaktır. Taraftarlarımız aşılarını ve Kovid-19 PCR testlerini burada yaptırabilecekler" denildi. Spor Merkezi

19 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.