Kuşburnu Çekirdeği Yağının Faydaları Nelerdir?

Kuşburnu Çekirdeği Yağının Faydaları Nelerdir? Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan Kuşburnu çekirdeği yağı, yaban güllerinin meyvelerind...

Kuşburnu Çekirdeği Yağının Faydaları Nelerdir?

Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan Kuşburnu çekirdeği yağı, yaban güllerinin meyvelerinden elde edilmektedir. Afrika ve Avrupa’da yetiştirilen kuşburnu bitkisi içeriğindeki temel yağ asitleri ile cildin ihtiyaç duyduğu bakımı tamamlar. Soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen Kuşburnu yağı C vitamini açısından oldukça zengindir.

Kuşburnu çekirdeği yağı faydaları;

  • Leke karşıtı bakım sağlar.
  • Yaşlanma belirtilerini en aza indirger.
  • Cildin yenilenmesini hızlandırır.
  • Yoğun nemlendirici etki sunar.

Leke deyince akla ilk gelen markalardan biri de Bade Natural kuşburnu çekirdeği yağı leke karşıtı bakım serisidir. Seri içeriğinde kuşburnu çekirdeği yağı sprey tonik, leke karşıtı yüz serumu, bakım yağı göz çevresi bakım kremi ve kil maskesi bulunmaktadır. O halde seri içeriğindeki ürünleri yakından inceleyelim!

Bade Natural Kuşburnu Meyvesi Özlü Leke Karşıtı Doğal Sprey Tonik

Antioksidan açısından oldukça zengin olan bu ürün, leke karşıtı bakım yapar, içeriğindeki gül suyu ile cildi nemlendirir, portakal çiçeği suyu gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar. Sprey özelliği sayesinde pratik uygulanır. Dilerseniz bir pamuk yardımıyla cildinize uygulayabilir, dilerseniz de 15-20cm uzaklıktan direk cildinize uygulayabilirsiniz.

Bade Natural Kuşburnu Leke Karşıtı Yüz Serumu

11 farklı doğal yağ içeren %100 nemlendirici bakım serumudur. Leke ve yaşlanma karşıtı bakım yapar. Ciltteki renk eşitsizlerini gidermeye ve cilde daha canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Bade Natural Kuşburnu Leke Karşıtı Günlük Nemlendirici Balm

%100 doğal leke karşıtı bakım balmı formülündeki shea yağı, hindistan cevizi ile cildin ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır. Cildi nemlendirerek doğal bir canlılık sağlar. Bade Natural kullananlar tarafında da sıklıkla tavsiye edilmektedir. Dilerseniz Bade Natural yorumları inceleyebilirsiniz.

Bade Natural güneş kremi, Bade Natural Çay Ağacı Yağı, Bade Natural gül suyu ve daha fazla ürün seçeneğine Dermokozmetika fırsatlarıyla hemen sahip olabilirsiniz.

04 Oca 2022 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.