Luka ve Vetrih Beşiktaş'a zor gibi

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transferi olan Luka Stankovski ile tamamen iyileşerek takıma dönen Amedej Vetrih'in lisansları çıkarılamadı.

Dün resmi devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Gaziantep Futbol Kulübü'nde ayrılması beklenen Pawel, Jefferson ve Malatya ile prensiple anlaştığı konuşulan Dicko'nun covid nedeniyle henüz karantinadan çıkamaması nedeniyle kırmızı-siyahlıların elini kolunu bağladı. Özellikle Pawel ile Jefferson ile bir an önce yolları ayırarak Luka ve Vetrih'in lisansını çıkarmak isteyen kırmızı-siyahlılar bu iki oyuncunun karantinadan çıkmasını bekliyorlar. Aksi durumda Luka ve Vetrih'in Beşiktaş maçında da kadroya alınamayacakları bildirildi. Eyup Özkan

12 Oca 2022 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.