Maç sonu bir taraftar üzdü

2-0 Gaziantep FK'nın galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından üzücü olay yaşandı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular taraftara giderek galibiyetin sevincini yaşadılar. Daha sonra Ceulker, formasını tribünde bulunan taraftara formasını atarken dengesini kaybeden Eyüp Bakar isimli taraftar yere düştü. Acı içinde yerde kalan ve stadyumda bulunan ambulans ile hastaneye götürülürken taraftarın kaval kemiği kırıldığı ve operasyon yapılacağı bildirildi. Bu haberi alan kulüp başkanı Cevdet Akınal, kaptan Günay Güvenç ve kulüp müdürü Faruk Yıldırım SANKO hastanesine giderek kaval kemiği kırılan taraftar ile yakından ilgilendiler.

13 Eyl 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Talat orhan - Taraftarına sahip çıkan kulübümüze teşekkürler başarılar dileriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 00:00