Mbaye Niang'ı bitirmeye çalışıyoruz

Şu ana kadar 6 transfere imza atan ancak henüz golcüsünü belirlemeyen Gaziantep Futbol Kulübü Mbaye Niang'ı bitirmeye çalışıyor.

Rennes'te forma giyen ve takımdan aynılacağını bildiren Mbaye Niang ile masaya oturan Gaziantep Futbol Kulübü, bu transferi bitirmeye çalışıyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te forma giyen ve golleriyle dikkat çeken Mbaye Niang ile masaya oturan Gaziantep FK, Senegal asıllı Fransız oyuncuyu bitirmeye çalışıyor. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve transferde büyük yol alınırken her hangi bir pürüz yaşanmaması halinde imzaların her an gelmesi bekleniyor.

113 MAÇTA 31 GOL ATMIŞ

Fransa Ligue 1. Liginde 113 maça çıkan Senegal asıllı Fransız golcü Mbaye Niang, 31 gol atarken 12 asist yaptı. Seri A ve İngiltere Premier League'de forma giyen Fransız oyuncu güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Her iki kanatta da oynayabilen Mbaye Niang bu iki özelliğini de kullanabilmesi Gaziantep FK'yı transferde iştahlandırdı. Teknik direktör Erol Bulut'un alınmasını istediği Mbaye Niang'ı bir kaç gün içinde kadroya katılması bekleniyor. Eyup Özkan

26 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.