Milan Makaric'i önerdiler

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadroya 5 veya 6 isim katacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde farklı isimler gündeme gelirken o isimlerden birisi de Milan Makaric...

Radnik takımında oynanan sırp oyuncu Milan Makaric'in Türkiye'den Trabzonspor ile görüştüğü öğrenilirken bu oyuncunun temsilcisinin Gaziantep Futbol Kulübü'ne de önerdiği ortaya çıktı. Oyuncunun Trabzonspor ile anlaşamaması durumunda kırmızı-siyahlı takım ile masaya oturulacağı öğrenildi.

38 MAÇTA 25 GOL

Santrafor bölgesinde görev yapan Makaric, forvet arkasında 10 numara pozisiyonunda da oynarken geçen sezon 38 maçta 25 gol, 8 asistle oynarken üst düzey performans ortaya koyması dikkat çekti. Gaziantep Futbol Kulübü'nün Milan Makaric ile nasıl bir karar vereceği merak edilirken teknik direktör Erol Bulut'un da görüşü alınacağı öğrenildi. Eyup Özkan

01 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.