Milletvekili Koçer, vatandaş ve esnaf ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmalarına verilen aranın ardından...

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmalarına verilen aranın ardından Gaziantep’te yoğun bir saha çalışması gerçekleştiriyor.

AK Partililerle birlikte Şehitkamil, Şahinbey, Nizip ve Oğuzeli ilçelerinde bugüne kadar çok sayıda ziyarette bulunan Milletvekili Nejat Koçer, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

KOÇER, ESNAFI DİNLİYOR

Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Suburcu ve Kalealtı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Koçer, koronavirüs sürecinde verilen destek paketlerini anlatarak esnafın sorunlarının kısa zamanda çözüme kavuşacağını ifade etti .

HİZMET YOLUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Koçer gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından şunları söyledi.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Her zaman milletimizin yanında, vatandaşlarımızın arasında olma gayretindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Belediyelerimiz tarafından yürütülen çalışmaları yerinde görüyor, teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, yapılan yatırımları yerinde takip ediyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini , beklentilerini dinliyoruz. Oldukça verimli geçen ziyaretlerimizde son olarak Suburcu ve Kalealtı esnafımızla bir araya geldik. Milletimizden aldığımız destek ve güçle elimizden gelenin fazlasıyla çalışıyoruz.”Bülten

20 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.