Mutluluk verici

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu -2016 araştırma sonuçlarına göre Gaziantep’ten 26 firmanın listede yer aldığını belirterek...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu -2016 araştırma sonuçlarına göre Gaziantep’ten 26 firmanın listede yer aldığını belirterek, “Şehrimiz adına memnuniyet verici bir tablo. Sıralamada yer alan tüm firmalarımızı kutluyorum” dedi.

Gaziantep’in İSO 500 başarısının her geçen yıl arttığına dikkat çeken GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu,” 2015 yılında İSO 500’de 24 Gaziantepli firmamız varken, bu yıl bu rakam 26’ya yükseldi. Temennimiz üreten, istihdama ve ihracata katkı sunan, çıtasını her geçen gün artıran Gaziantepli sanayi kuruluşlarımızın İSO 500’de sayısının daha da artması” ifadelerinde bulundu.

Yaşanan tüm bölgesel sorunlara rağmen, elini taşın altına sokmaktan hiçbir zaman çekinmeyen Gaziantepli sanayici ve iş adamlarının başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini vurgulayan Tiryakioğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle İSO 500’de şehrimizi Türkiye genelinde ilk 5 sıraya taşıma başarısı gösteren tüm şirketlerimizin yöneticilerini ve çalışanlarını tek tek yürekten kutluyorum. 2016 araştırma sonuçlarına göre İSO 500’de 26 firmamızın yer alması sadece Gaziantep için değil tüm bölgemiz adına sevindirici bir gelişmedir. Bu ve buna benzeri başarılar, 2023 yılı hedeflerimize yönelik umutlarımızı daha da diri tutmakta. Güçlü yarınlar için yatırıma, üretime ve istihdama yönelerek, milli ekonomimize katkı sunan tüm şirketlerimizin bu başarılarının devam etmesini diliyorum.”

05 Haz 2017 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.