NTO Başkanı Özyurt TOBB Ticaret Odaları Konsey Toplantısına Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.​

Video konferans aracılığıyla gerçekleşen toplantıya Nizip Ticaret Odası’nı temsilen Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi Mehmet Özyurt da katıldı.

Toplantıda, TOBB Ticaret Odaları Konsey üyeleri ile firmaların sektör bazında yaşadıkları sorunları ele alındı. Ticaret Odalarının gündemindeki konular istişare edilerek, ilgili bakanlıklara ve kamu kurumlarına iletmek üzere talep ve öneriler de değerlendirildi.Bülten

15 Eki 2020 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.