Özel Hatem Hastanesi’nden Hemşireler Haftası mesajı

Özel Hatem Hastanesi Başhemşiresi Hacer Bilgin, pandemi döneminde tüm riskleri göze alarak, gece gündüz demeden, sonsuz sabır ve özveri ile mesleğini...

Özel Hatem Hastanesi Başhemşiresi Hacer Bilgin, pandemi döneminde tüm riskleri göze alarak, gece gündüz demeden, sonsuz sabır ve özveri ile mesleğini icra eden tüm hemşirelerin 12-18 Mayıs hemşireler haftasını kutladı.

Hemşirelerin Covid-19 süresince ön saflarda savaştığını ifade eden Özel Hatem Hastanesi Başhemşiresi Hacer Bilgin ‘Covid-19 ile birlikte gerek sağlığın korunmasında ,gerek hastalık sürecindeki tedavi ve bakımın sağlanmasında, sağlık ekibinin önemli bir üyesi olan hemşireler canla başla çalışıyorlar ‘dedi.

Hemşirelerin, sağlık ordusunun ön safhasında kuvvet çarpanı olarak aktif görev üstendiğinin altını çizen Başhemşire Hacer Bilgin ‘’ Salgınla mücadele döneminde hayatını kaybeden hekim ve sağlık çalışanlarına minnet duyduğumuzu ve asla unutmayacağımızı belirtmek isterim.

Hemşireler, insan hayatına dokunmanın sorumluluğunu, hayatlarından fedakârlık yaparak, gayret göstererek ve bilgileriyle bakım vererek taşımaktadır. Bunların karşılığını da dokundukları hayatların sevinciyle alırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm sağlık camiasının Hemşirelik Haftası kutlu olsun.” dedi.BÜLTEN

11 May 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.