Şahinbey öğrencileri sınava hazırlıyor

Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı seviyesini artırmak için deneme sınavları yapıyor.

Şahinbey Belediyesi liselere ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav seti dağıtımı yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile birlikte İnci Konukoğlu Lisesi ve Kadriye Abdülmecit Özgözen Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet edip, öğrencilere TYT-AYT ve LGS eğitim seti hediye etti.

11.600.000 KİTAP DAĞITTIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin deneme sınavlarıyla gerçek sınava hazırlandığını belirterek “İnci Konukoğlu Anadolu Lisesi’nde Üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine ve 8. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı kitapçıkları dağıttık. Amacımız gençlerimizi TYT-AYT ve LGS sınavlarına şimdiden hazırlamak. 8 tane deneme sınavı gerçekleştireceğiz. Düzenlenen sınava 8.800 öğrencimiz katıldı. 50.000’e yakın deneme kitapçığı aldık ve öğrencilerimize dağıtacağız. Böylelikle öğrencilerimiz göstermiş oldukları başarıyı katlayarak fazlasıyla göstereceklerdir. Şahinbey Belediyesi olarak 2.000.000’a yakın deneme kitapçığı ve soru bankası dağıttık. Bu kitapçıklarla öğrencilerimiz sınavlara hazırlanıyorlar. Bunun yanı sıra gençlerimize okuma kitapları dağıtıyoruz. Şu ana kadar 11.600.000 kitap dağıtarak öğrencilerimizi okumaya teşvik ediyoruz. Ben “Okuyorum Gaziantep Okuyor” projesi ile gençlerimiz geleceğe çok daha güzel hazırlanıyorlar. Şimdiden tüm gençlerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.BÜLTEN

16 Ara 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.