Şahinbey’den eğitime destek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitime vermiş olduğu desteği artırarak sürdürürken Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerinde eğitim...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitime vermiş olduğu desteği artırarak sürdürürken Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerinde eğitim gören öğrenciler için TYT ve AYT eğitim seti hediye etti.

Eğitime önemli yatırımlar yaparak öğrencilerin her zaman yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitimlerini kolaylaştırmak adına 54.305 adet TYT ve AYT eğitim setleri hediye etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Sosyal tesislerde eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Öğrencilerimizin eğitim hayatlarındaki başarısı için gerekli desteği veriyoruz. Gerek yapmış olduğumuz tesislerde gerekse okullarda okuyan öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize herhangi bir ücret almadan TYT ve AYT eğitim setleri hediye ediyoruz. İnşallah bu eğitim setleriyle öğrencilerimiz hedefledikleri üniversiteleri kazanabilecekler. Bugüne kadar eğitime vermiş olduğumuz desteklerin karşılığını gördük ve bu yıl ilk defa LGS de tüm ilçeler arasında Şahinbey İlçemiz birinci oldu. Bu başarı Şahinbey’deki tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin başarısı. İnşallah bu başarıyı üniversite sınavlarında da görürüz. Verilen bu desteklerle öğrencilerimiz hedefledikleri yerleri kazanırsa bizlerde bunlardan büyük mutluluk duyarız” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde eğitim alan öğrenciler kendilerini ziyarete gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu hem maddi hem de manevi bizlerin yanında oldu. Vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz” diye konuştular. Bülten

23 Eyl 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.