Salona sığmayan "GIRANAVİRÜS"

Gaziantep'in ünlü tiyatrocusu Orhan Uslu'nun yazdığı ve yönettiği GIRANAVİRÜS tiyatro severler ile buluştu.

1660 kişilik Şahinbey Kütür Merkezi tamamen dolarken, çok sayıda izleyicide yer bulamadığı için salon dışında kaldı. İzleyenlere keyif dolu anlar yaşatan Orhan Uslu, "2 yıl sonra sizlerle buluşmak çok güzel" dedi.

Koronavirüs nedeniyle 2 yıldır tiyatro oyunu sergilenmeyen Gaziantep'te Çeled Uşağlar yöneticisi Orhan Uslu'nun yazdığı ve yönettiği GIRANAVİRÜS kapalı gişe oynadı. Salon full dolarken, yer bulamadığı için çok sayıda izleyicide dışarda kaldı.

Tiyatroya büyük ilgi

Pandemi sürecinde çektiği skeçlerle sadece Gaziantep değil, Türkiye ve yurt dışında da hatırı sayılır bir kitlesi oluşan, videoları milyonlarca kez izlenen Orhan Uslu, normalleşme sürecinin ardından tiyatroların açılmasıyla Gaziantepliler ile buluştu.

Orhan Uslu tarafından yazılan ve yönetilen, Çeled Uşağlar ekibinin oynadığı GIRANAVİRÜS, Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezimde sahne aldı. Gaziantepliler tiyatroya büyük ilgi gösterirken, 1600 kişilik salon tıklım doldu. İzlemeye gelen çok sayıda kişinin de, salon dolduğu için yer bulamadan geri döndüğü dikkat çekti.

Orhan Uslu kırdı geçirdi

Hayri ve Zembilsu'nun birlikteliğini konu alan oyunda Çeled Uşağlar ekibinden 12 oyuncu yer aldı. Orhan Uslu her zaman olduğu gibi izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı ve bol bol güldürdü. Yaklaşık 1.5 saat süren oyun, Hayri ve Zembilsu'nun nişanlanmasa ile sona erdi. Oyunun sonunda yerel sanatçı eşliğinde oyuncular çiftetelli oynayıp eğlendi.

Herkese teşekkür etti

2 yıl sonra yeniden sahne aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Orhan Uslu, "Bu mutlu günümüzde yanımızda yer almaktan, sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyduk. Tiyatroyu özlemişiz. Bu nedenle de heyecanlıyım. Umarım oyunumuzu beğenmişsinizdir. Biz keyif aldık var sizleri güldürmeye çalıştık. Keşke burada yakın tarihte kaybettiğim annem de olsa, gözlerimin içine bakıp gülseydi. Belki de bAkıp izliyordur. Bu vesile ile tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Önümüzdeki oyunlarda yine sizlerle birlikte olmayı arzuluyorum" dedi. Mehmet Demir

15 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.