SANKO Okullarının piyano başarısı

SANKO okulları öğrencileri, akademik başarılarının yanı sıra, kültürel, sportif ve sanatsal alanda da başarılara imza atıyor.

SANKO Ortaokulu öğrencilerinden Tuna Uslu, Canadian-Ukrainian Festival Of Children and Youth Creativity Toronto 2021 Piyano Yarışması 10- 12 yaş kategorisinde Dünya birincisi olarak büyük bir başarı kazandı.

SANKO Ortaokulu öğrencilerinden Samet Yiğit Çupurbaş ise London College of Music (LCM) 2020 Piyano Sınavında, Yüksek Derece Takdir Belgesi kazanarak üstün bir başarı sağladı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, dünya çapında online düzenlenen piyano yarışması ve sınavında öğrencilerinin aldığı başarılı sonuçların kendilerini gururlandırdığını belirterek, öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı

09 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.