Şehitler Ölmez! Vatan Bölünmez! Türkiye Geçilmez!

15 Temmuz Milletin Destanı’nın 5. yıldönümü. Hain Darbe Kalkışması’nda Türkiye uçurumun kenarından döndü. O hain gecede milyonlar tanklara karşı durdu.

Gökyüzünde yağan bombalara bedenlerini kalkan etti. Ağır silahlar karşısında yumruklarıyla dövüşen, tanklara göğsünü siper eden bu millet destan yazdı.

Hain gece minarelerden yükselen sala sesleri, hainlerin salasını okudu. 251 Şehit verdi. Ömer Halisdemir, İzmir’de Yunan’a kurşun sıkan Hasan Tahsin gibi, hainlerin başı Semih Terzi’ye ilk kurşunu sıkan oldu. Hainlerin başını öldüren Ömer Halisdemir oracıkta şehit düştü. O gece 251 Ömer Halisdemir toprağa düştü ama gönderdeki bayrağı düşürmedi.

Bu millet, tüm dünyaya bir kez daha şunu ilan etti: Biz, Mısır değiliz. Biz, ezelden beri hür yaşamış bir milletiz. Bize zincir vuracak olanlara şaşarız. Biz Çanakkale’de, biz Sakarya’daki Çılgın Türkleriz. Ve biz dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, yarın olacağı gibi VATAN NÖBETİNDEYİZ.

15 Temmuz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi; rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

#15Temmuz’u Unutmadık! Unutmayacağız! Unutturmayacağız!

14 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.