SON DAKİKA...Numan Kurtulmuş Gaziantep’e geliyor!

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Gaziantep’e geliyor. AK Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılacak olan Kurtulmuş’un ziyareti yaklaşan kongre öncesi il ve ilçe başkanlarının belirlenmesi noktasında kritik önem taşıyor.

Kurtulmuş, partinin önde gelen isimleri, belediye başkanları, milletvekilleri ve il, ilçe başkanları ile son kez toplantı yaparak, bir rapor hazırlayacak. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak rapor ile il ve ilçe başkanlığı için düşünülen isimler MYK’da görüşülecek. Yeni dönemde görev verilecek isimlerin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

AK Parti Gaziantep teşkilatında oldukça hareketli günler yaşanıyor. AK Parti Erzurum Milletvekili ve Gaziantep Koordinatörü Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bu kez de partinin üst düzey bir ismi Gaziantep’e geliyor.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

7. Olağan Kongresi’nde güçlü kadrolarla yoluna devam etmenin hesaplarını yapan AK Parti, il ve ilçe başkanlarını belirlemede adeta ince eleyip sık dokuyor. Gaziantep’te de her seçimde yüksek oy almayı başaran AK Parti, partiyi 2023 hedeflerine taşıyacak isimler için istişare toplantıları yapıyor.

İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR

AK Parti Gaziantep teşkilatında kongre takvimi de netleşmeye başladı. Şu ana kadar 3 ilçenin kongre tarihleri açıklandı. İlk kongre 29 Şubat’ta Karkamış’ta yapılacak. Ardından 1 Mart’ta Oğuzeli ve Nizip ile devam edecek. Oğuzeli ve Nizip İlçe kongrelerinin de aynı günde yapılması planlandı. Nizip kongresi saat 10:00’da, Oğuzeli ise saat 14:00’da yapılacak.

NUMAN KURTULMUŞ GAZİANTEP’E GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde kentte partililer ile bir araya gelen Gaziantep Koordinatörü Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın ardından bu kez de AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un Gaziantep’e geleceği öğrenildi. Yaklaşan kongre öncesi 22 Şubat’ta kente gelecek Kurtulmuş, partililerle bir araya gelecek.

RAPOR HAZIRLAYACAK

Kurtulmuş’un il ve ilçe başkanlarının yanı sıra partinin önde gelen isimleri ve belediye başkanları ile toplantı yapacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve partisinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen kentte görüşmeler yapacak olan Kurtulmuş, son kez durum değerlendirmesinde bulunacak.

ERDOĞAN’A SUNULACAK

Günübirlik olacak ziyaretin ardından Numan Kurtulmuş, bir rapor hazırlayacak. Hazırlanan rapor AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığından gerçekleşecek MYK Toplantısı’ndan görüşülecek. Toplantının ardından yeni dönemde görev verilmesi düşünülen isimlerin de netleşmesi bekleniyor.(Haber Gazetesi)

19 Şub 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.