Tahmazoğlu çiftçilerle ekti çiftçilerle topladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtmış olduğu kavun fidelerinin vermiş olduğu meyveleri çiftçilerle birlikte topladı.

Çiftçilere 12.300.000 adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan ve Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel ile birlikte kavun hasadına katıldı.

ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılan fidelerin meyvesini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak bu yıl ilk defa çiftçilerimize kavun, domates, patlıcan, biber, salatalık fidesi dağıtımı yaptık. Toplamda 12.300.000 adet dağıtmış olduğumuz fidelerin hasat zamanı geldi. Daha önce salatalık, biber ve domates hasattı yapmıştık. Şimdide kavun hasatını gerçekleştirdik. Kavunlar hem cins, hem de tat olarak çok güzel çiftçilerimize bereketli bir kazanç diliyor, vatandaşlarımıza afiyet olsun diyorum” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ekili alan miktarının verilen desteklerle yüzde dört yüz arttığını bundan sonraki süreçlerde de çiftçilerin yanında olarak eğitimler verileceğini sözlerine ekledi. Bülten

26 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.