Tahmazoğlu “Evlerimizi türk bayrağı ile donatalım”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında vatandaşların evlerinin balkonlarına ve pencerelerine Türk Bayrağı asmaları çağrısında bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle evlerde kutlanacak. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların balkonlarına ve camlarına bayrak asarak bu yıl ki kutlamaları evlerinde yapmalarını istedi.

100 YILLIK MİLLİ RUH

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TBMM’nin 100. Kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlanmak için vatandaşların evlerini albayraklarımızla süslemeleri yönünde çağrıda bulunarak, “Şahinbey Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı çocuklarımızın en eğlenceli bir şekilde kutlamaları için sosyal medya üzerinden etkilinler düzenliyoruz. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin kuruluşunun 100. Yılı, milli mücadele ruhunun en üst seviyede yaşandığı o dönemleri milletçe hep birlikte yeniden yaşayalım. Hep birlikte balkonlarımızı ve evlerimizin camlarını şanlı bayrağımızla donatalım. Nasıl ki 100 yıl önce muazzam bir direniş ruhuyla zaferlere eriştiysek, yine aynı dayanışma ruhuyla, devletimiz tarafından açıklanan tedbirlere uyarak bu zor günleri atlatacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.Bülten

23 Nis 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.