Tayyar sahayı terk etmiyor

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep’i karış karış gezmeye devam ediyor.

Mart ayından bu yana sahalardan ayrılmayan MKYK Üyesi Tayyar’a partililerin ilgisi de büyük. Vatandaşların talepleri, partililerin sorunları, kentin eksikleri ile birebir ilgilenen Tayyar, parti içerisindeki küskünleri de dinleyerek çözüm sunuyor. Göreve geldiği hafta kentin bütün ilçelerini ziyaret ederek partilileri dinleyen Tayyar, yarın seçim varmışçasına sahayı terk etmiyor.

İLK GÜNKÜ AŞKLA SAHADA

Son ziyaretini Yavuzeli ilçesine yapan MKYK Üyesi Tayyar, partinin ilçe teşkilatı ile toplantı düzenlendi, partiye gönül veren kurucuları da ziyaret etti. Saha çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Şamil Tayyar, “Yavuzeli teşkilatımızla haftalık olağan toplantıda bir araya geldik. 2023 yolculuğunda hazırlıklarımızı konuştuk. Güzel bir istişare oldu. Birlikte, ilk günkü aşkla nice yıllara. Yavuzeli’nde teşkilat toplantısından sonra esnafımızı ziyaret ettik. Sonra soluğu kurucu ilçe başkanımız, emektarımız Şıho Postacı’nın Bağtepe köyündeki evinde aldık. Rahatsızdı, Rabbimden şifa diledik” ifadelerine yer verdi.

TÜRBE 2 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

MKYK Üyesi Tayyar, İslahiye ziyareti kapsamında İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve İslahiye Ak parti İlçe Başkanı Mehmet Aslan ile birlikte restorasyon çalışmaları süren Hz. Ukkaşe Türbesi'nde incelemelerde de bulundu. MKYK Üyesi Tayyar, Hz. Ukkaşe Türbesi'nin 2 ay içerisinde restorasyon çalışmalarının tamamlanarak, türbenin ziyarete açılacağını belirtti. Tayyar, türbeye ilişkin, “İslam tarihinde özel yeri olan sahabelerimizden Hz.Ukkaşe’nin Nurdağı’ndaki türbesi restore edildi. Belediye ve teşkilat başkanlarımızla Vakıflar’ın yürüttüğü bu titiz çalışmayı yerinde inceledik. Emeği geçen tüm ekibi alkışlıyorum” dedi.

TAYYAR’DAN TAHMİS ZİYARETİ

Şamil Tayyar daha sonra Gaziantep’te faaliyet gösteren 400 yıllık geçmişe sahip tarihi Tahmis Kahvesi’ni ziyaret ederek, mekandaki müşterilerle sohbet etti. Tayyar, “ Gaziantep’in son dönemde yeniden yükselen yıldızı, 386 yıllık kadim mekanı, Türkiye’nin yaşayan en eski kıraathanesi Tahmis Kahvesi’nde dostlarla hatıra fotoğrafı. Bu markayı ayakta tutan Selim Bağcı ve ailesine de sevgilerle” dedi. Şamil Tayyar, Tarihi Tahmis Kahvesi ziyaretinden sonra taksicilerle bir araya gelerek taksici esnafının sorunlarını dinledi. Tayyar, “Adliye binamızın hemen yanıbaşındaki Adalet Taksi’den davet aldık. Dediler: ‘küçük bir sorunumuz var, buraya gelir misin’ ‘Eyvallah’ dedik, koştuk, dinledik. Ev ödevimizi aldık, çıktık. ‘Çözülmese de bize geldin ya, yeter’ diyecek kadar yüce gönüllülerdi. Baştacısınız” paylaşımında bulundu.

13 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.