Tayyar'a destek yağdı

Şamil Tayyar’ın sözleri  Türkiye gündemi oldu

AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar’ın Habertürk canlı yayınında CHP’li Barış Yarkadaş’a yönelik sözleri Türkiye’de büyük yankı yarattı. Taraflı tarafsız herkes Tayyar’a destek verdi. Sosyal medyada Tayyar’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar “İçimizin yağları eridi Tayyar hislerimize tercüman oldu” dediler.

AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında skandal sözler sarfeden CHP’li Barış Yarkadaş’a fena patladı. Yarkadaş'ın hükümetin terör örgütü PKK/YPG ile masaya oturduğunu ima etmesi Tayyar’ın sert tepkisine neden oldu. Tayyar, Yarkadaş'a "PKK ağzıyla konuşma, soytarılık yapma" sözleriyle haddini bildirdi.

Habertürk TV'de Hülya Hökenek moderatörlüğünde Enine Boyuna programında AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş arasında sert tartışma yaşandı. Hakaretlerin havada uçuşması nedeniyle program sunucusu Hülya Hökenek iki kez reklama gitmek zorunda kaldı.

BU ÜSLUPLA KONUŞAMAZ

Barış Yarkadaş'ın "Hükümet terör örgütüyle dolaylı da olsa masaya oturmuştur" sözleri, programdaki tansiyonu bir anda yükseltti. Şamil Tayyar, Yarkadaş'a "Buraya hangi sıfatla çıkardınız bilmiyorum ama kimse Türkiye Cumhuriyeti devletiyle bu kadar aşağılayıcı bir üslupla konuşamaz. FETÖ ağzıyla, PKK ağzıyla konuşuyorsunuz. Operasyonu yaptığımız süreçte burada, soytarı mazlum sıfatıyla konuşamazsınız” dedi.

BEN SANA BUNU DEDİRTMEM

Yarkadaş’a “Soytarılık yapma” diyen Tayyar, şunları kaydetti: “Böyle ahlaksızlık olur mu ya. Soytarılık yapma. Ahlaksız. Sen Türkiye Cumhuriyeti devleti PKK'yla masaya oturduğu diyemezsin. Ben sana bunu dedirtmem. Ben bu stüdyoda bir PKK'lı ağzıyla konuşmaya tahammül edemem. Eğer öyle konuşacaksa kusura bakmayın ben bunu söker atarım.”

MEHMET DEMİR

20 Eki 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.